BANAANI-TOORJUUSTUTORT ŠOKOLAADIGA

 (7)

kook

Vaja läheb järgmisi aineid:

  • 1 valmis biskviit-tordipõhi
    Immutamiseks:
  • 1,5dl apelsinimahla
    Täidis:
  • 3 küpset banaani
  • 300 g maitsestamata toorjuustu
  • 3 sl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 100g kalevi šokolaadi Bitter
  • 2 dl 35% rõõska koort
  • 3 sl konjakit või rummi (võib ka rohkem siis on parem)
    Kate:
  • 2,5 dl 35% rõõska koort
  • 1 sl kakaopulbrit
  • 1 sl suhkrut
    Kaunistuseks:
  • Röstitud mandlilaaste või šokolaadist kaunistusi

    Mikserda toasoe toorjuust suhkru ja konjakiga õhuliseks, lisa lusikaga segades tükeldatud šokolaad ning viimaks vahustatud koor.

    Viiluta kooritud banaanid.

    Lõika biskviitpõhi kolmeks kihiks ja immuta kihid apelsinimahlaga.

    Kata alumine kiht poole koguse banaaniviilude ja juustuvahuga, tee samal viisil ka teine kiht ning kata see kolmanda ka teine kiht ning kata see kolmanda kettaga.

    Aseta peale kerge vajutis, mässi kook kilesse ja lase jahedas järgmise päevani maitsestuda. (aga kui tahad kiiremini immuta rohkem mahlaga ja tuleb isegi parem).

    Serveerimisel kata kook üleni suhkru ja kakaoga maitsestatud vahukoorega. Pinnale raputa 225 kraadi juures 2-3 minutit röstitud mandlilaaste ja šokolaadikaunistusi

    Eriku kommentaar: sobib ka lastele süüa

    Erik, 11 a

    Jäta kommentaar
    või kommenteeri anonüümselt
    Postitades kommentaari nõustud reeglitega
    Loe kommentaare Loe kommentaare

    PERE JA LAPS TOP

    Viimased uudised