MARTSIPANI-PÄHKLIMAIUS

 (12)

valmis maiused
---

Vaja läheb:

100 g metsapähkleid
250 g martsipani
200 g tumedat šokolaadi

Kaunistamiseks:

50 g valget šokolaadi või purustatud pähkleid

Tee nii:

Pane metsapähklid kaussi.
Vormi iga pähkli ümber martsipan ja veereta käte vahel ümmarguseks.
Sulata tume šokolaad pliidil nõrgal kuumusel ja kasta martsipanipallid ükshaaval vedela šokolaadi sisse. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või kandikule hanguma.
Tõsta veerand tunniks külmkappi. Sulata valge šokolaad ja kaunista sellega maiustused. Tõsta maiustused veel viieks minutiks külmkappi.
Kui ei ole kodus valget šokolaadi, võib trühvlid kaunistada ka purustatud pähklitega.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

PERE JA LAPS TOP

Viimased uudised